Üniversitemizde, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri 2012-2013 öğretim yılı dersleri başlıyor.

Dersler, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İl Koordinatörü ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN'ın yönetiminde, Kastamonu Meslek Yüksekokulu'nda 17 Kasım 2012 tarihinde başlayacaktır. Cumartesi günleri yapılacak olan dersler 31 Ocak 2013 tarihinde sona erecektir.

Program kapsamında; İktisada Giriş, Dönem Sonu İşlemleri, Finansal Yönetim, Osmanlı Türkçesine Giriş, Mikro İktisat, Eski Türk Edebiyatına Giriş, Genel Muhasebe, Maliyet Muhasebesi, Türk Vergi Sistemi, Matematik, İstatistik, İngilizce dersleri verilecektir.

Dersler Prof. Dr. Sezgin AYAN, Yrd. Doç. Dr. Şerife UZUN, Yrd. Doç. Dr. Tolga ULUSOY, Öğr. Gör. Bengi ŞENER, Öğr. Gör. Ergün ÖZKAN, Öğr. Gör. Bengi ŞENER, Öğr. Gör. Ebubekir DOĞAN, Öğr. Gör. Hikmet BAYRAKTAR, Öğr. Gör. Remzi CİĞERCİ, Öğr. Gör. Recep BAŞPINAR ve Okt. Duygu HAZIR tarafından verilecektir.