Üniversitemizde, Kurban Bayramı dolayısıyla “Geleneksel Bayramlaşma Töreni” düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN’ın katılımıyla öğle yemeği beraberinde Kuzeykent Kampüsü Merkezi Yemekhane’de yapılan kutlama törenine Üniversitemizin rektör yardımcıları, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, akademik ve idari personeli katıldı.

Yemekte yaptığı konuşmada Rektörümüz AYDIN: “Bugünlerimizin gelecek daha güzel günlere vesile olması temennisiyle Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, neşe içinde geçireceğiniz huzurlu ve mutlu nice bayramlar diliyorum.

Aynı zamanda yeni eğitim-öğretim yılınızı da kutluyor, hepinize teşriflerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Rektörümüzün Üniversitemiz personeliyle bayramlaşmasının ardından tören sona erdi.