Kastamonu Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Reşat Asrak, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı 26 Ağustos 2015 tarihinde makamında ziyaret etti.

Yeni görevine geçtiğimiz günlerde başlayan Müdür Reşat Asrak, tanışmak ve eğitim-öğretim yılının yakın bir zamanda başlayacak olması sebebiyle yapmış olduğu ziyarette Üniversitemiz öğrencilerinin barınma ve kredi problemi yaşamaması için Rektörümüzle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Rektörümüz Aydın da ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Müdür Reşat Asrak Bey’in Kastamonu’ya ve Üniversitemize önemli katkılar sağlayacağını düşündüğünü belirtti. Üniversitemizin hızla geliştiğini ve öğrenci sayısının giderek arttığını ve yurt kapasitelerinin artırılması gerektiğini söyledi.

Ziyaret hediye takdimiyle son buldu.