Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu ve heyeti, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı 17 Ağustos 2015 tarihinde makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette KASGEG tarafından yürütülen ve tamamlanan “Kastamonu İçin Bir Hayalim Var” projesinin sonuç raporu Rektörümüze verildi. Proje kapsamında Üniversite için toplanan hayalleri KASGEG Başkanı Küçükşabanoğlu, Rektörümüze anlattı.

Rektörümüz Aydın da KASGEG’i yapmış oldukları faaliyetlerden ve “Kastamonu İçin Bir Hayalim Var” projesi için tebrik etti. Üniversite için söylenen hayallerin zaten yapıldığını ifade ederek, Üniversitemizin genel durumu hakkında heyete bilgiler verdi. Gençlerin şuurlanması için Üniversitemizde birçok faaliyet düzenlendiğini ve bu tür faaliyetlerin bu eğitim yılında da devam edeceğini belirtti.

Rektörümüz Aydın ayrıca görüşmede KASGEG tarafından geliştirilen Kastamonu tanıtım logosu çalışmasına Üniversite olarak her tülü destek vereceklerini ifade etti.