19 Haziran 2015 tarihinde, Gün Otel’de düzenlenen iftar programına Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Rafet Özkan, Turizm ve Otelciler Derneği Başkanı Mustafa Gün, fakülte dekanları ve Üniversitemiz öğretim üyeleri katıldı.

İftar programı vesilesiyle bir araya gelen öğretim üyeleri birbirleriyle sohbet ederek, güzel bir akşam geçirdi. Yemek esnasında davetlilere hitaben bir konuşma yapan Rektörümüz Aydın, böyle güzel bir akşamın düzenlenmesine katkı veren başta Turizm ve Otelciler Derneği Başkanı Mustafa Gün ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Mübarek Ramazan-ı Şerif’in başlangıcı vesilesiyle Üniversitemiz öğretim üyeleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Aydın, herkese hayırlı ramazanlar dileyerek konuşmasını tamamladı.

İftar programına katılan öğretim üyeleri de düzenlenen davet dolayısıyla Rektörümüz Aydın’a teşekkürlerini dile getirdiler.
Program, iftar yemeğinin ardından son buldu.