Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, uygulamaya geçirmek istediği Yatılı Futbol Okulu Projesi kapsamında son incelemeleri yapmak üzere 28 Mayıs Perşembe günü (bugün) Kastamonu’ya geldi.

Sabah erken saatlerde gelen Terim için İzbeli Çiftliği’nde kahvaltı organize edildi. Çiftlikteki kahvaltıya  Vali Şehmus Günaydın,  Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, il protokolü ve basın mensupları katıldı.

Daha sonra Taşköprü’de Yatılı Futbol Okulu Projesi için incelemelerde bulunacak olan Terim, Kastamonu’nun pilot il olmasına sıcak baktığını dile getirdi.

Terim, son incelemelerin ardından önümüzdeki yıl başlatılması planlanan ‘Yatılı Futbol Okulu’ Projesini hayata geçirmek için çalışmalara başlayacak.

Kahvaltı sonrası hediye takdimi yapıldı, Rektörümüz Aydın Terim’e hediye takdim etti.

Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından kahvaltı programı sona erdi.