Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi ve Dünya Şampiyonu Eldar Elizade 16-23 Mayısta Bulgaristan da yapılan, Yarı Olimpik Branş WUSHU SANDA Avrupa Şampiyonasında üniversitemizi temsil etmiş ve Avrupa şampiyonu olmuştu.
Bugün, üniversitemizi başarıyla temsil eden Elizade adına rektörlük makamında basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Rafet Özkan ile Prof. Dr. Sezgin Ayan, akademisyenler, öğrenciler, ulusal ve yerel basının temsilcileri katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Rektör Aydın; Kastamonu Üniversitesi olarak spora, sosyal aktivitelere önem verdiklerini dile getirdi. Başarılarından ötürü gurur duyduklarını ifade eden, Aydın Elizade’yi tebrik ederek hediye takdim etti.