Üniversitemiz Bayan Hentbol Takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ünilig Türkiye ikinciliğinin ardından 13-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan KOÇFEST Hentbol Süper Lig Müsabakaları sonucunda takımımız finalde karşılaştığı Marmara Üniversitesi takımını 34-29 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Ayrıca bütün başarıları toplayan Üniversitemiz Bayan Hentbol Takımı oyuncusu Ceren Demirçelen, turnuvanın en iyi sporcusu seçildi.

Türkiye Şampiyonu olan Bayan Hentbol Takımımız seneye Türkiye’yi temsilen Hırvatistan’ın Rijeka şehrinde yapılan Avrupa Üniversiteler Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Geçen yıl Plaj Hentbolu müsabakalarında birinci olan Bayan Hentbol Takımımız, önümüzdeki günlerde yapılacak Plaj Hentbolu müsabakalarında da şampiyonluk serisini sürdürmeyi hedefliyor.