TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili ve Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı 30 Nisan 2015 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Üniversitemizde yapılan güzel çalışmalar ve faaliyetlere dikkat çeken Köylü, Üniversitemizdeki gelişmeler ve planlanan hedefler için her türlü destek ve katkıya bundan sonra da hazır olduğunu ifade etti. Birlikte daha güzel projeler yapacaklarını, Kastamonu ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Rektörümüz Aydın da Hakkı Köylü’nün 3 dönemdir Kastamonu ve ülkemiz için mühim faaliyetler yaptığını ve ülkemiz politikalarını belirleyici başarılı çalışmaların içerisinde yer aldığını belirterek Üniversitemiz ve Kastamonu adına teşekkür ettiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sırasında Kastamonu Belediye Başkanvekili Eşref Can, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Sabahattin Çebi de hazır bulundu.

Hakkı Köylü, Üniversitemiz şeref defterine de duygu ve düşüncelerini anlatan kısa bir yazı yazdı.

Ziyaret hediye takdimleriyle son buldu.