Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer ve KOSGEB Kastamonu İl Müdürü Nevzat Erol, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı 2 Nisan 2015 tarihinde makamında ziyaret etti.

KOSGEB Başkanı Recep Biçer, iade-i ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a fakülte, yüksekokul, araştırma ve uygulama merkezlerinde yapılan çalışmalardan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Üniversitemizin Kamu-üniversite-sanayi işbirliği çalışmalarına yönelik yapılanları çok olumlu bulduğunu belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın da TEKNOKENT, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi gibi birimlerimizle Kamu-üniversite-sanayi işbirliği sürecine destek verdiklerini ifade etti. Kastamonu Üniversitesi olarak girişimciliğin öneminin farkında olduklarını belirterek öğrencilerimize girişimcilikle ilgili dersler verdiklerini söyledi. Akademisyenlerimizin çalışmalarının ürünleri olarak geçen yıl 2 patentimizin tescil aldığını, 8 patentimizin de sürecinin devam ettiğini ve artık teknoloji üreten bir Üniversite olduklarını belirtti.
Ziyaretin sonunda karşılıklı olarak hediyeler takdim edildi.