Üniversitemiz Turizm Fakültesi öğrencisi Abulfaz Mehdisoy 26-31 Mart 2015 tarihleri arasında Moldova’da VOIEVOD tarafından düzenlenen WBMAF (Budo Dövüş Sanatları Federasyonu) Profesyonel Avrupa Şampiyonluğu MMA (Karma Dövüş Sanatları) kemer maçında 2015 Avrupa Şampiyonu oldu.

Üniversitemiz Turizm Fakültesi öğrencisi Abulfaz Mehdisoy daha önce de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Eldar Elizade ile birlikte 17-21 Aralık 2014  tarihleri arasında Ukrayna’nın Kharkiv şehrinde yapılan Karma Dövüş Sanatları Şampiyonasında dünya şampiyonu olmuşlardı. Kastamonu Üniversitesi olarak Üniversitemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiği için öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.