Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın 14 Mart Cumartesi günü katıldığı “Gönül Mayası Adamlar” programında ‘Yılın Rektörü’ seçildi.

‘İlk Liseden Üniversiteye’ başlığında eğitimci- yazar Erdoğan Ergin’in sorularını cevaplayan Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Üniversitemizde yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Kağıthane ilçesindeki Kastamonu sivil toplum kuruluşları tarafından Kastamonu Üniversitesi’nde gerçekleştirdiği yenilikçi çalışmalar ve üniversitenin gelişimine sağladığı katkılardan dolayı ‘Yılın Rektörü’ seçilen Rektörümüz Aydın’a, ödülü Kas-Der Kâğıthane Şube Başkanı Mehmet Akın tarafından takdim edildi.

Prof. Dr. Seyit Aydın ‘Gönül Mayası Adamlar’ programına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilk ödül aldığı zamanki heyecanı yaşadığını ifade etti.

Kas-Der Kâğıthane Şube Başkanı Mehmet Akın ise üniversitenin değişimine sağladığı katkılardan dolayı Rektörümüz Aydın’a teşekkür etti. Akın, Rektörümüz Aydın’ın çabalarıyla Kastamonu Üniversitesi’nin teknoloji ürettiğine, üniversite sayesinde ilçelerin kalkındığına dikkat çekerek, “Sayın Seyit Aydın son 4 yıldır ortaya koyduğu çalışmalarla bizce yılın değil, yüzyılın rektörüdür.” dedi.

Program sonunda ayrıca, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a ‘Gönül Mayası Adamlar’ programına katıldığı için teşekkür plaketi sundu.