Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, 11 Mart 2015 Çarşamba günü YÖK’te yapılan toplantı sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü.

Görüşmede Rektörümüz Aydın, Üniversitemizdeki gelişmeler hakkında Cumhurbaşkanımıza bilgiler verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Üniversitemizde bitirilen binaların açılışını yapmak ve yeni yapılacak binaların temel atma törenine katılmak üzere Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı Üniversitemize davet etti.

Görüşmede Cumhurbaşkanımız, açılışları yapmak üzere Kastamonu’ya geleceğini ve Kastamonu Üniversitesi’ni ziyaret edeceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşriflerinde Üniversitemiz senatosunun aldığı kararla uluslararası ilişkiler alanında fahri doktora verilmesi planlanıyor.