Yürütücülüğünü Romanya'nın Köstence Andrei Saguna Üniversitesi ile Türkiye'den İstanbul Aydın Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi, Gürcistan'dan Uluslararası Karadeniz Üniversitesi, Moldovya'dan Kamu Yönetimi Akademisinin gerçekleştirdiği 4 ülkeden 45 üniversitenin yer aldığı, Karadeniz Havzası Üniversiteleri İşbirliği Ağı UNIVERSEA.NET projesinin 5-7 Mart 2015 tarihlerinde yapılan kapanış toplantısına Üniversitemiz adına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sezgin Ayan katıldı.

Andrei Saguna Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adrian Cristian Papari'nin ev sahipliğinde düzenlenen kapanış toplantısında düzenlenen tören kapsamında; protokol konuşmaları, projenin sonuçları ve geleceğe yönelik yeni işbirliği olanakları ele alındı.

Sakarya Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Karabük Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Güneş, Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Ayan, İstanbul Aydın Üniversitesi Proje Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Ganime Aydın, Karabük Üniversitesi Proje Sorumlusu ve Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Oya Onalan’dan oluşan Türk Üniversitelerini temsil heyeti; Köstence Türk Başkonsolosu Ali Bozçalışkan'a nezaket ziyaretinde bulundu.