Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, KOSGEB Başkanlığına atanan Recep Biçer’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yeni görevinden dolayı Recep Biçer’i tebrik eden Rektörümüz Aydın, Üniversitemizde yapılan çalışmalarla ilgili Biçer’e kısaca bilgi verdi. Aydın, Üniversitemizde eğitim alan gençlere girişimci olarak yetiştirilmesi maksadıyla fakülte ve yüksekokullarda Girişimcilik derslerinin verildiğini ifade etti. Ayrıca araştırma ve uygulama merkezilerimizin  girişimcilikle ilgili kurslar düzenleyerek gençlerin bu konuda gelişmesi için çalışmalar yapıldığını belirtti.

KOSGEB Başkanı Recep Biçer de bu ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek girişimciliğin arttırılması noktasında üniversitelerde önemli bir mesafenin kaydedildiğini ifade etti. Biçer, Kastamonu Üniversitesi ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını ve birçok ortak projeyi yapacaklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda karşılıklı olarak hediyeler takdim edildi.