Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, 9 Ocak 2015 tarihinde Ağlı ilçesinde bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Ağlı ilçesi yöneticilerinin 26 Aralık 2014 tarihinde Rektörümüzü makamında ziyaretleri esnasında Ağlı’da meslek yüksekokulu açılması hususunda görüşülmüş ve fiziki alt yapının yerinde görülmesi için Rektörümüz ve senato üyeleri Ağlı’ya davet edilmişti. Bu çerçevede Üniversitemizin Ocak ayı senato toplantısı Ağlı’da yapıldı. Senato üyeleri ve Ağlı heyeti, meslek yüksekokulu için düşünülen eski yatılı ilköğretim bölge okulu (YİBO) binalarında incelemelerde bulundu. İncelemelerde bina ve Ağlı’daki öğrencilere verilecek sosyal imkanlar hakkında bilgiler verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Ağlı Kaymakamı Adnan Şen’e ve Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak’a iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette karşılıklı hediyeler takdim edildi.

Ağlı yöneticilerinin yemek ikramından sonra belediye meclis toplantı salonunda Üniversitemiz Ocak ayı senato toplantısı yapıldı.