Karma Dövüş SanatlarıDünya Şampiyonu olan öğrencilerimiz WCFF Başkanı V. Mashkovskii tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a gönderilen teşekkür belgesini takdim etmek üzere 31 Aralık 2014 tarihinde Rektörümüzü ziyaret ettiler.

Rektörümüz Aydın ziyaret sırasında 17-21 Aralık 2014 tarihleri arasında Ukrayna’nın Kharkiv şehrinde yapılan Karma Dövüş Sanatları Şampiyonu olan öğrencilerimiz Eldar Alizade ve Abulfaz Mehdisoy ile Kastamonu Belediyesinin sporcusu Emrah Şahanoğlu’na hediye ve Üniversitemiz rozetini takdim etti.

Ziyarette Rektör Aydın, “Dünya şampiyonu oldukları için kendilerini bir daha tebrik ediyorum. Üniversitemizin ve Kastamonu’nun ismini dünyaya duyurduğunuz için teşekkür ediyorum. Türkiye’nin, Azerbaycan’ın, Türk Dünyasının, İslam Dünyasının gururu oldunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bundan sonraki başarılarınız için gereken her şeyi yapmaya hazırız.” dedi. Ayrıca Rektörümüz Aydın Emrah Şahanoğlu’nu sınavlarda başarı sağladığı takdirde kendisini gelecek yıl Üniversitemizin talebesi olarak görmek istediğini belirtti.

Öğrenciler de Rektörümüz Aydın’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Avrupa Şampiyonasına hazırlandıklarını ve bu şampiyonadan da başarıyla döneceklerini ifade ettiler.

Ziyarette öğrencilerimiz Eldar Alizade ve Abulfaz Mehdisoy ile Kastamonu Belediyesinin sporcusu Emrah Şahanoğlu, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. S. Tunay Kamer, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Selami Can,  Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi bilgisayar işletmeni Murat Ulukulu hazır bulundu.