Ağlı Kaymakamı Adnan Şen, Belediye Başkanı Şahin Çolak ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı 26 Aralık 2014 tarihinde makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Üniversitemizdeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten heyet, Üniversitemizin hızla büyüdüğüne dikkat çekti.

Üniversitemiz ve gelecekteki hedefleri hakkında bilgi veren Rektörümüz Aydın, 2015’te ulaşmayı planladığımız hedeflerimize daha erken ulaştık. Üniversitemizin akademik personel ve öğrenci sayısı hızla artıyor. Bu gelişmelere paralel olarak yeni bölümler, yüksek lisans ve doktora programları açıyoruz.” dedi.

Görüşme esnasında Rektörümüz Aydın’dan Çatalzeytin ve Daday’dan sonra Ağlı’ya da Meslek Yüksekokulu açılmasını talep eden heyet, “Ağlı İlçemize Meslek Yüksekokulu açılması hususunda Üniversitemize her türlü desteği vermeye hazırız. İlçe olarak alt yapımız Meslek Yüksekokulu kurulmasına hazır, halkımız da ilçemizde Meslek Yüksekokulu olmasını çok istiyor. Biz sosyal tesis ve yurt konusunda her türlü desteği sağlayacağız.” dedi.

Görüşmenin sonunda heyet, fizibilite çalışmaları için Rektörümüz Aydın’ı Ağlı’ya davet etti.