Üniversitemiz Türk Dünyası işbirliği ile yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde 19-21 Kasım 2015 tarihleri arasında “I. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu” yapılacaktır.

Üniversitemizin Türk Dünyası işbirliği ile yaptığı çalışmalar kapsamında Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde Kastamonu’da 19-21 Kasım 2015 tarihleri arasında ‘I. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu’ yapılacaktır.

KÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ve Kazakistan Dulati Taraz Devlet Üniversitesi işbirliği ile Türk Dünyası’nın farklı coğrafyalarından gelecek akademisyenlerin, araştırmacıların, uzmanların, sivil toplum kuruluşlarının, kamu ve özel sektör temsilcilerinin iştirakiyle yapılacak Sempozyumda Türk Dünyası’nın bütünleşmesinde turizmden nasıl faydalanılacağı, ortak turizm faaliyetleri, işbirlikleri, problemleri ve çözüm teklifleri üzerinde tartışılacaktır.

Sempozyum hakkında ayrıntılı bilgiye http://turkdunyasiturizmsempozyumu.com/ internet adresinden ulaşılabilir.