Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından 7 Kasım 2014 Cuma günü Üniversitemiz Fazıl Boyner Sağlık Yüksekokulu’nda Kastamonu PTT Şubesi açılışı yapıldı.

Açılışa; Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı J.Tuğgeneral Faruk Bal, Belediye Başkanı Tahsin Babaş,  Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Tural, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Kastamonu PTT Başmüdürü Aysel Varlıker, Kamu kurum amirleri, PTT A.Ş. çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasında Rektörümüz Aydın; “PTT geçmişten bugüne hizmet veren, hepimizin hizmet aldığı bir kurum. Bugün de en iyi hizmeti veren bir kuruluşumuz. Kendilerini tebrik ediyoruz. Özellikle Üniversitemize sağladığınız avantajlar için de teşekkür ediyoruz, hizmetin başlangıcı olan açılışın hepimize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

PTT’nin Ülkemizin ve dünyanın gerçeklerine uygun olarak gelişimine hız verdiğini belirten Vali Günaydın “İlimize ve Üniversitemize böyle bir hizmeti kazandırdıkları için Sayın Genel Müdürümüz başta olmak üzere Baş Müdürümüze ve Rektörümüze teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kastamonu Milletvekili Gülşen konuşmasında; Devletimiz bütün kurumlarıyla milletin hizmetinde olmaya devam edecektir. Bu hizmeti yapan, bu hizmette emeği geçen başta Sayın Genel Müdürümüze, değerli Baş Müdürümüze bu imkanı sağlayan değerli Rektörümüze teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediyede de bir şube açılması konusunda irtibat içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Babaş “Şubemizin hem okulumuza hem memleketimize, teşkilata hayırlı olmasını diliyorum. Özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasında PTT’nin geçmişten günümüze kadar olan süreçte yaşadığı değişimlere vurgu yapan PTT  A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Tural; “Katkıları olan herkese başta Rektörümüz olmak üzere Baş Müdür arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Artık öğrencilerimiz buradaki hizmetlerimizden faydalanabileceklerdir.” dedi.

Açılış konuşmaların ardından, protokol üyelerinin kurdele kesmeleriyle PTT Şubesinin açılışı yapıldı. Açılış programı verilen kokteyl ile sona erdi.