Amerikalı Prof. Dr. David KINGSBURY Kastamonu Üniversitesi Kampüsü’nde konferans verdi.

Kastamonu bölgesindeki sanayi kuruluşlarında inceleme ve araştırmalarda bulunan Prof. Dr. David Kingsbury, edindiği izlenimler doğrultusunda KÜ Kampüsü 3 Mart Konferans Salonu’nda “Üniversite Kamu Sanayi İşbirliği” konulu konferans verdi.

Konferansta Üniversiteler ve Kamu’nun yönetim biçimi ve sanayi ile işbirliğinin nasıl geliştirilmesi gerektiği konularında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. David E. Kingsbury, özellikle yöneticilere önemli tüyolar verdi.

Konferansın sonunda KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Prof. Dr. David E. Kingsbury’e teşekkür hediyesi sundu.

Konferansa KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Rektör yardımcıları, öğretim üyeleri, resmi kurumların temsilcileri ile KÜ öğrencileri katıldı.