Üniversitemiz 2014-2015 Akademik Yıl Açılışı Çelenk Sunma Töreni 25.09.2014 tarihinde Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, idari birim amirleri ve akademisyenlerimiz katıldı. Törende Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın açılış konuşması yaptı.

Rektörümüz Aydın konuşmasında ‘’2014-2015 akademik yılının, bütün talebe ve akademisyenlerimiz için iyi bir eğitim ve öğretim yılı olmasını temenni ediyorum. Üniversitemize bu eğitim yılında bazı yenilikler getirdik. Dönem içinde bunları beraberce göreceğiz. Fakültelerimizle, Yüksekokullarımızla ve Meslek Yüksekokullarımızla sürekli istişare ve birlik içinde hareket edeceğiz.‘’ dedi. Prof. Dr. Aydın katılımcılara saygı ve sevgilerini sunarak konuşmasını sonlandırdı.

Tören Rektörümüz ile katılımcıların birlikte fotoğraf çekimiyle son buldu.