Üniversitemiz Bayan Hentbol Takımı Yrd. Doç. Dr. Bilgehan Baydil antrenörlüğünde 22 - 27 Haziran 2014 tarihleri arasında Muğla/Köyceğiz'de yapılan Üniversitelerarası Plaj Hentbolu Şampiyonası’na katıldı.

Grubundaki maçlarda Gazi Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitelerini yenen Bayan Hentbol Takımımız finallere çıkmaya başardı.

Yarı Finalde Dumlupınar Üniversitesi'ni, finalde de Marmara Üniversitesi’ni yenen takımımız, şampiyonluğa altın harflerle adını yazdırdı.

ÜNİLİG’de Türkiye Şampiyonu, KOÇFEST’te Türkiye Üçüncüsü olan takımımız, 21 Temmuz 2014 tarihinde Hollanda Rotterdam’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda da birinciliğe oynayacak.