Babalarımız, bizlere hayatın manasını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en mukaddes varlıklarımızdır. Kimi zaman hiç tereddüt etmeden sırtımızı dayadığımız koca bir dağ, kimi zaman da gölgesine sığındığımız güçlü bir çınar olmuşlardır. Tek istekleri evlatlarına iyi bir istikbal hazırlayabilmek, evlatlarının muvaffakiyetleriyle gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir.

Varlık sebebimiz olan babalarımızın, sadece yılda bir gün değil, her zaman sonsuz minnet ve şükranla anılması gerekir. Bu anlamlı günün, babalarımıza olan hürmetimizi, alakamızı, sevgimizi yansıtmak için güzel bir vesile olduğunu düşünüyoruz. Bu vesileyle başta Üniversitemiz çalışanları olmak üzere bütün babaların bu anlamlı günlerini kutluyor, aileleriyle birlikte sıhhatli, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.