Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 30 Mayıs 2014 Tarihinde Çatalzeytin Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu’nu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hasbi Yaprak, Rektör Basın Danışmanı Yrd. Doç. Dr. M. Onur Hasdedeoğlu, Öğretim Görevlileri ve öğrenciler karşıladı.

Rektörümüz Aydın, ziyaret esnasında Bakan Müezzinoğlu’na Çatalzeytin Meslek Yüksekokulu’nun kuruluşundan itibaren geldiği aşamayı açıklayan kapsamlı bir sunum yaptı. Sunumda Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sezgin Ayan ile Prof. Dr. Ali Rafet Özkan, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Ömer Küçük, Fakülte Dekanları, MYO Müdürleri, Öğretim Üyeleri ve öğrenciler hazır bulundu.

Sunumda,  MYO bünyesinde eğitim veren “Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon”  ve “Yaşlı Bakımı” Programları ile yeni kurulmuş olan  “Diyaliz Programı”nda eğitim-öğretimin daha nitelikli biçimde sürdürülebilmesi için gereken malzeme ve ekipman listesini de arz eden Rektörümüz Aydın; sunumun tamamlanmasının ardından Bakan Mehmet Müezzinoğlu’na hediyelerini takdim etti. Hediyeleri kabul eden ve Çatalzeytin Meslek Yüksekokulu’nda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Müezzinoğlu, hâlihazırda öğrenim gören öğrenciler ile bir süre sohbet ederek, onların talep ve ihtiyaçlarına kulak verdi. Görüşmelerin sonunda Çatalzeytin Meslek Yüksekokulu’nun malzeme ve ekipman ihtiyaçlarını karşılayacağına dair söz veren Bakan Müezzinoğlu, MYO binasını gezdi. Bakan Müezzinoğlu, öğrenciler ile çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından ziyaretini tamamlayarak Kampüs’ten ayrıldı.

Bakan Müezzinoğlu’nu uğurladıktan sonra öğrencilerle tekrar bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, öğrencilere ihtiyaçlarını sorarak, onların taleplerini dinledi. Öğrencilerin talep ve ihtiyaçlarının Üniversitemizin imkânları doğrultusunda karşılayacağını söyleyen Rektör Aydın, sohbetin sonunda öğrencilere başarılar diledi.