Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun (TÜSF) kapsamında düzenlenen Üniversitelerarası Salon Futbolu Grup Birinciliği karşılaşmalarında hiç yenilgi almadan grup 1.'si olarak, Süper Lig’e terfi müsabakalarına katılmaya hak kazanan Üniversitemiz Erkek Salon Futbolu (Futsal) takımımız Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN’ı ziyaret etti.

8 Nisan 2014 tarihinde Rektörlük Makamı’nda yapılan ziyarete Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Rafet ÖZKAN, Rektör Basın Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. M. Onur HASDEDEOĞLU, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bilgehan BAYDİL, Takım Teknik Sorumlusu Okt. Durmuş YETİM ve sporcularımız katıldı.

Ziyaret sırasında sporcularımızla sohbet eden Rektörümüz AYDIN: “Sizleri tebrik ediyoruz. Üniversitemizi çok güzel bir şekilde temsil ettiniz. Grup birincisi oldunuz, inşallah süper lige terfi müsabakalarında da böyle güzel sonuçlar alırsınız. Bizler şimdi sizden Türkiye birinciliği bekliyoruz ve sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Gençlerimiz derece yaptıkça bizler gurur duyuyoruz.” dedi.

Ziyaretin sonunda Üniversitelerarası Salon Futbolu Grup Birincilik kupasını sunan Rektörümüz AYDIN, sporculara Üniversitemiz hediyelerini takdim etti.