Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun (TÜSF) 2014 yılı faaliyet programında yer alan Üniversitelerarası Salon Futbolu Grup Birinciliği karşılaşmaları 1-5 Nisan 2014 tarihleri arasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlendi.

Düzenlenen karşılaşmalara Üniversitemiz Erkek Salon Futbolu (Futsal) takımımızın da mücadele ettiği 6 üniversite katıldı.

Yapılan maçlar sonucu Takım İdarecisi Öğr. Gör. Haluk ÖKSÜZ, Antrenör Okt. Necip Ali OKTAY ve Teknik Sorumlu Okt. Durmuş YETİM yönetimindeki takımımız hiç yenilgi almadan grup 1.'si olarak süper lige terfi müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Kastamonu Üniversitesi olarak Erkek Salon Futbolu (Futsal) takımımızı tebrik eder; süper lige terfi müsabakalarında başarılar dileriz.