Üniversiteler Arası 10 Bin Metre Türkiye Kros Şampiyonası’na katılan Atletizm Takımımız Türkiye ikincisi oldu.

Öğretim Görevlisi Hüsnü ŞİNAFOROĞLU başkanlığında Türkiye Kros Şampiyonası’na katılan Üniversitemiz Atletizm Takımı, şampiyona boyunca başarılı bir performans sergileyerek 300 sporcu, 53 Üniversite takımı arasında Türkiye İkincisi oldu.

Geçen yıl Türkiye üçüncüsü olan Takımımız, bu yıl Ali GANİ, Ozan İŞKEY, Deniz KAZAN, Kadir ALGAN, Mustafa MAVİLİ, M. Ali TOSUN’dan oluşan kadrosuyla Çorum’da yapılan şampiyonada başarısını taçlandırdı.

Şampiyona sonrasında açıklama yapan Antrenörümüz Hüsnü ŞİNAFOROĞLU; sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere hassasiyetle destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN’a teşekkür etti. Ayrıca ŞİNOFOROĞLU, Atletizm ve Hentbol Takımlarımızın 11 Mayıs tarihinde başlayacak olan KOÇ FEST müsabakalarına çok iyi hazırlandıklarını belirterek başarılı sonuçlarla Üniversitemizi şampiyonluğa taşımayı hedeflediklerini ifade etti.