Yatay geçiş başvurusu kabul edilen asil öğrenciler, 16-18 Eylül 2013 tarihlerinde, yedek öğrenciler de 20 Eylül 2013 tarihinde aşağıda belirtilen kayıt belgeleri ile ilgili Fakülte/Yüksekokulda kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

Kayıt için gerekli belgeler.

1-      Nüfus cüzdanı örneği  (Aslı görülmek koşuluyla fotokopisi alınacaktır.)

2-      4,5x6 cm ebatında 3 adet fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde önden adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır)

3-      Askerlik durum belgesi (1991 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden yeni tarihli alınacak olup, daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir.)

4-      Öğrenci katkı payı dekontu (Katkı payları ve öğrenim ücretleri Ziraat Bankasının herhangi bir şubesine öğrenci numarasını belirterek yatırılacaktır)

Açıklama:

Örgün Öğretim Programlarına Devlet Üniversitelerinden yatay geçişi kabul edilen adaylar öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti bedeli ödemeyecektir. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler, katkı payı ile ilgili bilgiye Üniversitemizin http://www.kastamonu.edu.tr sayfasının duyurular kısmından ulaşabilirler.