Zorunlu Yabancı Dil Dersleri Muafiyet Sınavı

2014-2015 Akademik Yılında fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında okutulan zorunlu yabancı dil (İngilizce) derslerinden muaf olmak isteyen öğrencilerimiz için yapılacak olan sınav ile ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Sınav Adı                                           : Zorunlu Yabancı Dil Dersleri Muafiyet Sınavı

Sınava Son Başvuru Tarihi           : 24.09.2014

Sınav Tarihi                                       : 29.09.2014

Sınav Yeri                                          : Kastamonu Üniversitesi Fazıl Boyner Sağlık Yüksekokulu, Kuzeykent Kampüsü

Sınav Salonları                                : 201 – 203 – 206 – 304 – 306

Sınav Saati                                        : 15:30

Sınav Süresi                                      : 60 dk.

Not                                                       : Sınav çoktan seçmeli olup 50 sorudan oluşmaktadır. 100 puan üzerinden 60 puan ve üzeri alanlar başarılı sayılacaklardır. Sınava girebilmek için öğrencisi olduğunuz fakülte ya da yüksekokuldaki öğrenci işleri birimine dilekçe ile başvurmanız gerekmektedir.