2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46. maddesi gereğince 2013–2014 Akademik Yılı Güz Döneminde Üniversitemizin ihtiyaç duyulan çeşitli birimlerinde, Asgari Ücret Tespit Komisyonunca belirlenen ve 1 (bir) saatlik ücret karşılığı 5,00 TL maaş ile sigortalı olarak haftada en fazla 15 (on beş), ayda en fazla 60 (altmış) saat olmak üzere kısmi zamanlı öğrenci çalıştırılmasına Üniversitemiz Yönetim Kurulu tarafından karar verilmiştir. Gerekli başvuru şartları ve öğrencilerin hangi birimlerde çalıştırılacağı Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Talep Formunda belirtilmiş olup, çalışmak isteyen öğrencilerin 11 Ekim 2013 Cuma gününe kadar Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Başvuru Formunu doldurarak birimlere şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.