Mevlana Değişim Programı kapsamında, 2013-2014 akademik yılında değişime katılmak için başvurularını aldığımız ve değerlendirmeye tabi tutarak seçtiğimiz öğrenci ve öğretim elemanlarının listesine buradan ulaşabilirsiniz. 24 Haziran 2013 tarihine kadar feragat etmek isteyen öğrenci ve öğretim elemanlarının feragatlerine ilişkin dilekçeleri almamız Programın işleyişi açısından önem arz etmektedir. Feragat etmek istemeyenlerin ise şu aşamada herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur. Ekte verilen liste bir ön değerlendirme olup kesin listeler Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın onayından sonra önümüzdeki günlerde ilan edilecektir. İlan tarihinden sonra öğrencilerin ve öğretim elemanlarının hazırlamaları gereken evraklar sitemizden duyurulacaktır.