MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI İLE

ÜNİVERSİTEMİZDEN YURT DIŞINA GİTMEYE HAK KAZANAN

ÖĞRENCİLER İÇİN BELGELER

Yurt Dışına Gitmeden Önce Hazırlanacak Belgeler:

Fakültenizden imzalı ve mühürlü öğrenci belgesi ile Emniyete Pasaport başvurusu.

Öğrenci Başvuru Formu  (Öğrenci Hazırlayacak, Koordinatörlüğe teslim edecek.)

Öğrenim Protokolü (Öğrenci gideceği dönem için Kastamonu Üniversitesinde alması gereken dersleri ve karşı Üniversitede hangi dersleri karşılık olarak alabileceğini Birim Mevlana Koordinatörü ile birlikte Hazırlayacak, Koordinatörlüğe teslim edecek.)

Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi ( Öğrenci hazırlayacak. Kastamonu Merkez Ziraat Bankası hesabı (burs hesabı olabilir) yazılacak, Ziraat Bankasında hesabı olmayan Kastamonu Merkez Ziraat Bankasından Mevlana Bursu için deyip hesap açtıracak. Formun Rektör imzalı bölümünü Koordinatörlük imzalatacak.)

Pasaport Fotokopisi (Pasaport çıktıktan sonra, pasaport fotokopisi Koordinatörlüğe teslim edilecek.)

Kimlik Fotokopisi (Koordinatörlüğe teslim edilecek.)

Kabul Belgesi (Koordinatörlük Hazırlayacak, Öğrenciye teslim edecek)

Öğrenci Beyannamesi (Koordinatörlük Hazırlayacak, Öğrenciye teslim edecek.)

Yurt Dışından Döndükten Sonra Koordinatörlüğe Teslim Edilecek Belgeler:

Öğrenci Nihai Raporu (Öğrenci Hazırlayacak, Koordinatörlüğe teslim edecek.)

Öğrenci Katılım Belgesi  (Öğrenci misafir öğrenci olduğu Üniversiteye imzalatıp, mühürletecek, Koordinatörlüğe teslim edecek.

Transkript (Misafir oldukları Üniversiteden aldıkları onaylı transkript)

Pasaport Giriş-Çıkış yapılan sayfanın fotokopisi

Uçak Biletleri

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTEMİZDE ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLER İÇİN ÜLKELERİNE DÖNMEDEN ÖNCE KOORDİNATÖRLÜĞE TESLİM EDECEKLERİ BELGELER

Öğrenci Nihai Raporu (Öğrenci Hazırlayacak, Koordinatörlüğe teslim edecek.)

Öğrenci Katılım Belgesi  (Koordinatörlük hazırlayıp, öğrenciye verecek)

Transkript (Öğrenciler öğrenim gördükleri fakültenin öğrenci işlerinden aldıkları onaylı transkripti Koordinatörlüğe teslim edecek.)

Pasaport Giriş-Çıkış yapılan sayfanın fotokopisi

Uçak Biletleri